За добу окупанти скинули на Харківщину 42 авіабомби: які наслідки

Сьогодні четвертий день поспіль окупанти скидають КАБи на Харків

Сьогодні після 10 ранку ворог завдав щонайменше три авіаудари по цивільним інфраструктурним об‘єктам у Харкові. На щастя, без постраждалих. Про це в етері національного телемарафону повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

Загалом за добу росіяни випустили по Харківщині 42 керовані авіабомби.

"Унаслідкок обстрілів 22-23 червня у медзакладах перебуває 19 людей, з них дві дитини 12 та 13 років. Троє людей у важкому стані. Іншим постраждалим надається планова допомога, вони перебувають в стаціонарах з травмами середнього ступеня", – зазначив очільник області.

Через ворожі атаки по Харкову майже повністю було пошкоджено 40 приватних будинків. Вибуховою хвилею було вибито більше 1000 вікон у багатоквартирних будинках. Ліквідація наслідків обстрілів триває.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Обстріл Харкова: що відомо

Сьогодні близько 10 години у Харкові пролунали вибухи. Мер Харкова Ігор Терехов повідомив про прильоти. "Удар прийшовся по житловій забудові одного з найбільших районів міста. Попередньо без загиблих та постраждалих. Пошкоджені багатоквартирні будинки", – написав очільник міста о 10:29. Подробиці за посиланням.

Читайте також: У Центральному парку знову витратять майже півмільйона гривень на туалети                                                                                                                                                                       Комунальне підприємство “Центральний парк” оголосив закупівлю сантехнічних виробів до туалету на 403,5 тис. грн. Про це Харківському антикорупційному центру стало відомо з системи публічних закупівель “ProZorro”, інформує портал "Коментарі".

Аукціон має відбутись 2 липня. Нагадаємо, у 2018 році парк витратив 6,5 млн грн на реконструкцію туалету, зробивши його з акваріумом та співом птахів всередині. У який саме туалет у парку купують сантехніку на 400 000 грн, невідомо.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться