У Харкові через обстріли вибито більше 5,5 тисяч вікон

Комунальні служби продовжують усувати наслідки ракетних обстрілів міста Харкова 23 січня

Працівники КП "Харківське ремонтно-будівельне підприємство", КП "Харківспецбуд" та КП "Харківжитлобуд" закривають вибиті вікна, обстежують будинки на наявність інших пошкоджень, перевіряють стан дахів та фасадів, усувають їх аварійність. Проце повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Зараз відомо, що внаслідок обстрілів були пошкоджені 226 житлових будинків, серед них 45 - приватні. Найбільше пошкоджень зафіксовано в Київському районі – 119 житлових будинків. Також постраждали будівлі в Холодногірському та Салтівському районах. Загалом було вибито понад 5,5 тис. вікон (більше 4,2 тис. віконних контурів комунальники вже закрили).

Крім того, руйнацій зазнали 28 нежитлових будівель. Там налічується понад 1,2 тис. вибитих вікон, з них більше 200 – вже закриті.  Роботи з усунення наслідків ракетних ударів тривають.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

День жалоби за загиблими оголошено сьогодні у Харкові

Ракетні обстріли впродовж 23 січня призвели до однієї з наймасштабніших за кількістю жертв трагедій у Харкові за увесь час повномасштабної війни. У звʼязку з чим сьогодні у місті оголошується день жалоби. Про це повідомив харківський міський голова Ігор Терехов, інформують "Коментарі. Харків".

"Мої співчуття рідним загиблих у їхньому горі й горіти у пеклі усім російським нелюдям, винним у вбивствах невинних", – написав мер.

“Картку харків'янина” можна оформити по-новому: що змінилося

Відтепер отримати "Картку харків'янина" стало ще зручніше, з Порталом електронних сервісів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.  У міській раді розповіли, як оформити картку, скориставшись порталом електронних сервісів міста Харкова. Що для цього потрібно – читайте за посиланням.

Ігор Терехов відповів щодо евакуації з Харкова у зв’язку з частими обстрілами

Мер Харкова Ігор Терехов в ефірі нацмарафону зазначив: харків'яни не хочуть залишати рідне місто, але кожен прийматиме "виважене рішення".

"Обстріли тривали під час усієї війни – трохи більше, трохи менше. Але місто Харків завжди залишалося під обстрілами. Так, справді, потужні обстріли. Те, що нині творить російський агресор – це чистий тероризм. Це чистий геноцид проти України, проти української нації. Влучання йдуть житловими будинками, приватними будинками, офісами", — підкреслив мер Харкова.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться