У Харківській області сталася трагедія: загинула родина з маленькими дітьми

Трагічні наслідки окупації Харківщини: на ворожій міні підірвалось авто з дітьми

7 липня близько 17:00 на ґрунтовій дорозі у лісі неподалік с. Циркуни Харківського району на ворожій протитанковій міні підірвався легковий автомобіль, в якому, попередньо, перебували шість людей, які повертались з дачі до Харкова. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Попередньо встановлено тіла трьох загиблих: чоловіка, жінки віком близько 40-50 років та хлопчика 5-6 років.

Також виявлено фрагменти тіла немовля.

Слідчі дії у нічний час було зупинено.

Інформація буде оновлюватись після поновлення подальшого пошуку тіл та встановлення всіх загиблих, зазначили у прокуратурі.

За даними начальника ХОВА Олега Синєгубова, загинули 53-річний чоловік, 64-річна жінка, жінка 25 років, хлопчик 5 років та 3-місячне немовля.

За процесуального керівництва Дергачівської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Сьогодні у Харкові будуть зміни у транспорті

Рух трамваїв на вул. Академіка Павлова, на ділянці від вул. Героїв Праці до пров. Салтівського, буде припинений з 9:30 до 16:00 8 липня.

Як повідомили в Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов'язано з ремонтом трамвайної колії. Як курсуватимуть трамваї сьогодні – читайте за посиланням.

Читайте також: У Харківському метрополітені демонтували торговельні точки

На центральних станціях Харківського метрополітену демонтували кіоски. Як повідомив заступник міського голови - директор Департаменту будівництва та шляхового господарства Дмитро Липовий, такі роботи провели на станціях "Історичний музей", "Університет" та "Майдан Конституції".

Він підкреслив, що прибрали не всі кіоски, а тільки ті, які були аварійними, мали численні пошкодження конструктиву та становили небезпеку для пасажирів. За його словами, решта торгівельних майданчиків, які знаходяться в належному технічному стані, продовжує працювати. Коли зможуть відновити демонтовані кіоски – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться