Викрито чергову зрадницю: молода колаборантка з Підлиману отримувала зарплату від РФ

Ізюмська прокуратура викрила 21-річну колаборантку, яка працювала на окупантів

Ізюмська окружна прокуратура Харківської області повідомила про підозру молодій жінці, яка під час окупації співпрацювала з ворогом. За даними слідства, 21-річна мешканка села Підлиман обійняла посаду в окупаційній адміністрації та активно допомагала загарбникам.

Заробітна плата в рублях за видачу "допомоги" від РФ

Колаборантка працювала "спеціалістом по екології та природнім ресурсам" у так званому "відділі житлово-комунального господарства Борівського територіального управління військово-цивільної адміністрації Ізюмського району Харківської області". Основним її завданням була видача місцевим мешканцям "матеріальної допомоги" від російської федерації. За свою діяльність вона отримувала зарплату в російських рублях.

ADrQBFgvqaGmSE8TmkhY2MGZr.jpg

Наразі молода зрадниця переховується від правоохоронних органів України. Вирішується питання про оголошення її в розшук. Дізнання у справі веде Ізюмський районний відділ поліції ГУНП в Харківській області.                                                                                     

“Наразі колаборантка переховується від українських правоохоронців, вирішується питання щодо оголошення її у розшук.  Дізнання — Ізюмський РУП ГУНП в Харківській області”, - йдеться в повідомленні прокуратури. 

“Коментарі” також писали, що правоохоронці повідомили про підозру 48-річному жителю Ізюмського району. Чоловік обвинувачується у колабораційній діяльності, а саме у добровільній співпраці з ворогом під час окупації селища Савинці. Про це повідомили в Поліції Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться