У Харкові почастішали крадіжки обладнання тепломереж

Перед початком опалювального сезону почастішали випадки крадіжок обладнання КП «Харківські теплові мережі»

Здебільшого зловмисники крадуть лічильники тепла, встановлені у підвалах багатоповерхівок. Щоб отримати кілька сотень гривень, вони розбирають високотехнологічне обладнання, чим псують прилад вартістю 25 тис. грн. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію КП "Харківські теплові мережі".

Зокрема, в Індустріальному районі зловмисник залишив без приладів обліку одразу шість будинків. За словами заступника начальника служби безпеки та режиму КП "ХТМ" Артема Коваленка, збитки, завдані підприємству внаслідок цієї крадіжки, склали понад 150 тис. грн. Подібні випадки були зафіксовані і в інших районах.

Особи всіх зловмисників вже встановлені. Їм інкримінують скоєння крадіжки в умовах воєнного стану, за що передбачене покарання у вигляді позбавлення волі від 5 до 8 років.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Харківщині окупанти намагаються залишити мешканців без газу

Внаслідок обстрілів ворогом житлового сектору у Харківській області пошкоджено приміщення однієї з районних газових дільниць. У іншій громаді – спецтранспорт газовиків. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської філії "Газмережі". Не зважаючи на це, фахівці Харківської філії "Газмережі" продовжують робити все можливе аби люди, що постраждали від агресії рф, були забезпечені енергоресурсом.

Читайте також: Які є труднощі з підготовкою до зими у Харкові

У Харкові цілодобово працюють над тим, щоб під час опалювального сезону всі мешканці міста постійно мали світло, тепло та воду. Про це міський голова Ігор Терехов повідомив в інтерв’ю інформаційному агентству "УНІАН". За його словами, в Харкові вже змонтували 22 когенераційні установки і 31 блочно-модульну котельню, інформує портал "Коментарі".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться