Серед харків’ян почастішали випадки клінічної смерті

У Харкові ще одного чоловіка медики екстренки рятували від смерті

Гострий інфаркт міокарда та кардіогенний шок стали причиною клінічної смерті 51-ти річного харківʼянина. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Харківщини.

На екстрений виклик до чоловіка, який надійшов до служби "103" 19 серпня о 02:03, прибула бригада ЕМД 809 у складі: фельдшера Борисенка Богдана та водія Чикалова Володимира.

Провівши реанімаційні заходи та швидко доставивши хворого до лікувального закладу бригада ЕМД 809 подарувала чоловіку шанс на життя.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові сталося два випадки клінічної смерті: що робили медики

У Харкові дві бригади Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф надали допомогу двом літнім жінкам, які впали у стан клінічної смерті. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію медичної установи.

Два випадки сталися в один день, у неділю, 18 серпня. У першому випадку після обіду у 76-річної харків’янки внаслідок порушення ритму сталась клінічна смерть. Вже близько 19 години вечора було врятовано життя ще однієї жінки 84 років. Клінічна смерть у жінки сталась внаслідок гострого набряку легень. Як діяли медики – читайте за посиланням.

Читайте також: окупанти завдали два удари по адмінбудівлі Козачолопанського старостинського округу між 12:30 та 13:00. У результаті стався частковий обвал будівлі, зокрема і підвального приміщення, де у цей час знаходились староста Людмила Вакуленко, працівники старостату та місцеві мешканці.

Наразі під завалами попередньо перебувають троє жінок, які працювали на громадських і суспільно-корисних роботах на базі старостату. Стан їхнього здоров’я невідомий.

Чому ускладнено пошуково-рятувальні роботи – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться