На Харківщині без світла залишилися понад 1600 споживачів: яка ситуація зараз

«Воїни світла» відновили електропостачання у Золочівській громаді

Фахівці Золочівського району електричних мереж АТ "Харківобленерго" відновили електропостачання для понад 1600 споживачів Богодухівського району, які були знеструмлені внаслідок ворожих обстрілів 30-31 січня. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ.

Як розповів начальник Золочівського РЕМ Віталій Олійник, внаслідок обстрілу села Івашки 30 січня була пошкоджена повітряна лінія 10 кВ: без світла залишилися 1103 домоволодіння. Енергетики відремонтували проводи, відновили пошкоджену опору та заживили всіх знеструмлених споживачів.

"Наступного дня, 31 січня, під обстріл з РСЗВ потрапило село Рясне, внаслідок чого пошкоджено дві високовольтні лінії 10 кВ. Одну ми відновили повністю, що дало змогу заживити 424 домоволодіння. Другу лінію поки що відремонтували частково. Зараз чекаємо, коли військова ситуація дозволить відновити електропостачання для 174 споживачів у селах Гур'їв, Морозова Долина та Леміщине - вони поки що залишаються без світла", - повідомив Віталій Олійник.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Люди виїздять поступово: Олег Синєгубов розповів, як проходить евакуація на Харківщині

Про оперативну ситуацію в регіоні та евакуацію населення начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів під час преспідходу, інформують "Коментарі. Харків". Він наголосив, що триває обов’язкова евакуація з 27 населених пунктів Кіндрашівської і Курилівської громад Куп’янського району.

"За два тижні евакуювали більше 300 осіб, з них 30 дітей. Перед початком оголошення евакуації там проживало 3000 людей, з них більше 250 дітей. Евакуація продовжується, працюємо в цьому напрямку спільно з органами місцевої влади і Нацполіцією. Поки що примусову евакуацію не плануємо оголошувати, оскільки люди виїздять поступово, а далі вже будемо дивитися на ситуацію", – наголосив начальник Харківської ОВА.

Як у Харкові почнеться лютий: прогноз на перший тиждень

Прогноз погоди по Харківщині з 1 по 4 лютого

У Харківському регіональному центрі з гідрометеорології дали прогноз погоди у Харкові та області на перші дні останнього місяця зими.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться