У під’їзді напали на харків’янку: стало відомо, хто це зробив

Пограбував жінку в під'їзді: поліцейські повідомили харків'янину про підозру у скоєнні злочину

В Основ`янському районі зловмисник відібрав у жительки гаманець, в якому були гроші та документи. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

До відділу поліції № 1 Харківського РУП № 1 ГУНП в Харківській області надійшло повідомлення від жительки Основ`янського району. Вона повідомила, що її пограбував невідомий чоловік. Заявниця детально описала зовнішній вигляд зловмисника.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники сектору кримінальної поліції відділу поліції разом з працівниками Управління карного розшуку встановили особу зловмисника. Ним виявився раніше судимий за майнові злочини харків'янин 1981 року народження.

Як з'ясувалося, чоловік зайшов за жінкою у під’їзд будинку та відібрав гаманець, в якому знаходились 600 гривень та пенсійне посвідчення.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 7 до 10 років позбавлення волі.

Чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Люди виїздять поступово: Олег Синєгубов розповів, як проходить евакуація на Харківщині

Про оперативну ситуацію в регіоні та евакуацію населення начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів під час преспідходу, інформують "Коментарі. Харків". Він наголосив, що триває обов’язкова евакуація з 27 населених пунктів Кіндрашівської і Курилівської громад Куп’янського району.

"За два тижні евакуювали більше 300 осіб, з них 30 дітей. Перед початком оголошення евакуації там проживало 3000 людей, з них більше 250 дітей. Евакуація продовжується, працюємо в цьому напрямку спільно з органами місцевої влади і Нацполіцією. Поки що примусову евакуацію не плануємо оголошувати, оскільки люди виїздять поступово, а далі вже будемо дивитися на ситуацію", – наголосив начальник Харківської ОВА.

Як у Харкові почнеться лютий: прогноз на перший тиждень

Прогноз погоди по Харківщині з 1 по 4 лютого

У Харківському регіональному центрі з гідрометеорології дали прогноз погоди у Харкові та області на перші дні останнього місяця зими.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться