У Харкові ворог поцілив по нафтобазі: слідчі розповіли подробиці

Витоку палива не було, оскільки нафтобаза була недіючою

Начальник Слідчого управління ГУ НП в Харківській області Сергій Болвінов повідомив, що сьогодні уночі російські військові поцілили безпілотниками по території недіючої нафтобази.

"Ще обстріли шахедами напередодні ввечері були в Харкові. Зафіксовано 2 влучання та залишки ворожого БПЛА. Били по території не функціонуючої нафтобази. Тут обійшлося без постраждалих, витоку палива не було", – написав слідчий.

Крім того, за даними Болвінова, дві людини постраждали внаслідок удару по лікарні в смт. Великий Бурлук. 38 людей було евакуйовано поліцією та рятувальниками. За попередньою інформацією, росіяни використали дві авіабомби КАБ-250.

Сьогодні в ефірі "Єдиних новин" начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про оперативну ситуацію в області:

"Сьогодні близько 12:00 центр Вовчанська обстріляли з РСЗВ. Внаслідок дій росіян пошкоджено багатоквартирний будинок. Інформація щодо потерпілих не надходила.

Також опівдні окупанти запустили по Вільхуватці Куп'янського району щонайменше 2 КАБи. Влучили на територію с\г підприємства, попередньо – без потерпілих", – зазначив очільник області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Люди виїздять поступово: Олег Синєгубов розповів, як проходить евакуація на Харківщині

Про оперативну ситуацію в регіоні та евакуацію населення начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів під час преспідходу, інформують "Коментарі. Харків". Він наголосив, що триває обов’язкова евакуація з 27 населених пунктів Кіндрашівської і Курилівської громад Куп’янського району.

"За два тижні евакуювали більше 300 осіб, з них 30 дітей. Перед початком оголошення евакуації там проживало 3000 людей, з них більше 250 дітей. Евакуація продовжується, працюємо в цьому напрямку спільно з органами місцевої влади і Нацполіцією. Поки що примусову евакуацію не плануємо оголошувати, оскільки люди виїздять поступово, а далі вже будемо дивитися на ситуацію", – наголосив начальник Харківської ОВА.

Як у Харкові почнеться лютий: прогноз на перший тиждень

Прогноз погоди по Харківщині з 1 по 4 лютого

У Харківському регіональному центрі з гідрометеорології дали прогноз погоди у Харкові та області на перші дні останнього місяця зими.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться