Пішла до бабусі і зникла: де знайшли дівчинку (ФОТО)

Що сталося з дитиною в будинку бабусі

У Харківській області пропала дівчинка - вона пішла до бабусі і зникала. Поліцейські оперативно встановили місцезнаходження дитини. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

Щодо обставин пригоди у поліції зазначили, 29-річна мешканка села Бригадирівка повідомила, що її 7-річна донька пішла до бабусі, яка живе неподалік, та зникла.

До пошуків зниклої дитини долучилися особовий склад територіального відділу поліції, Ізюмського та Чугуївського РУП, кінологи і рятувальники.

“Поліцейські оглянули вулиці села, лісопосадки та інші місця ймовірного місцезнаходження зниклої. В ході огляду будинку, де мешкає бабуся, поліцейські знайшли дівчину”, - розповіли в поліції. 

Як з'ясувалося, дитина прийшла до бабусі, сховалася за диваном та через деякий час заснула.

picture“Поліція закликає батьків слідкувати за дозвіллям дітей та пояснювати, як важливо повідомляти близьких про своє місцеперебування”, - звернулися до жителів Харківської області правоохоронці.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області шукали підлітка. 4 лютого він пішов із дому і не повернувся. Поліцейські розшукали втікача того ж дня. “Як з'ясувалося, підліток вирішив побути наодинці та вирушив в будинок родичів, де ніхто не мешкав”, - повідомили у поліції. Як підліток пояснив свої дії, читайте за посиланням

Раніше у Харкові дівчинка пішла до школи за підручниками, потім до бабусі та подруги, вимкнула телефон та вирішила не повертатися додому. Що сталося з дитиною, читайте тут.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться