Розшукують підлітка з Івано-Франківської області, який може бути у Харкові

В Івано-Франківську зник підліток, який може знаходитися у Харкові

Пошуково-рятувальний загін "Мілена" опублікував інформацію про пошуки підлітка – 16-річного Назарія Малінкіна, який 7 лютого 2024 року пішов з місця мешкання у місті Коломия Івано-Франківської області, інформує портал "Коментарі".

Зазначається, що останній раз хлопець був помічений 11 лютого 2024 року в м. Хмельницький. Далі його місцезнаходження невідоме.

Може перебувати у м. Харків або будь-якому місті України.

Малінкін Назарій, 16 років

Мешканець м. Коломия, Івано-Франківської обл.

Прикмети: зріст 165-170 см, спортивної статури, темне коротке волосся, карі очі. Був одягнений: чорна куртка, чорні спортивні штани, чорні кросівки.

Особливі прикмети: афроамериканська зовнішність.

За наявності будь-якої інформації телефонуйте за номерами: +38-068-777-0-112 або 102.

розшук у Харкові, Назарій Малінкін

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Клінічна смерть у 28 років сталася на Харківщині: що робили медики

10 лютого медикам КНП ХОР "Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" надійшов виклик до чоловіка 28-ти років і по прибуттю було констатовано клінічну смерть внаслідок раптової зупинки кровообігу. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію медичної установи.

Бригадою ЕМД 410 у складі фельдшера Сапронової Анастасії Сергіївни, фельдшера Корчака Данила Руслановича, водія Ножа Сергія Анатолійовича було успішно проведено реанімаційні заходи, у результаті яких було відновлено вітальні функції чоловіка.

Що було з іншою пацієнткою – читайте за посиланням.

У Харківській області набирають патрульних: які критерії

У Харкові та області проводять набір до Патрульної поліції. Відбір проводиться за конкурсом. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Харківщини. Конкурс складається з окремих етапів. На кожному кроці фахівці завжди готові порадити або надати допомогу. Щоб подати заявку на участь у конкурсі, необхідно заповнити анкету за посиланням, та надати необхідні документи.

Які інші етапи – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться