Пішли у невідомому напрямку і не повернулися: у Харкові та області розшукують пенсіонерок

Жінки мають проблеми зі здоров'ям

У Харкові та Харківській області встановлюють місцезнаходження літніх жінок, повідомляють "Коментарі. Харків".

Працівники Лозівського районного відділу поліції встановлюють місцезнаходження Валентини Третяк, 1949 року народження, повідомляють у поліції Харківської області

Щодо обставин у поліції зазначили, що 12 січня 75-річна мешканка міста Лозова пішла з дому в невідомому напрямку та до теперішнього часу не повернулась. Було встановлено, що жінка постійно блукає містом. Неодноразово уходила з дому та йшла в напрямку міста Павлоград Дніпропетровської області.

Прикмети: зріст близько 170 сантиметрів, сиве коротке волосся, худорлявої статури. Має психічні розлади.

На жінці була шапка з помпоном білого кольору.

picture

“Шановні громадяни, якщо ви володієте будь-якою інформацією щодо місцезнаходження жінки, просимо звертатись за телефонами: "102", 0574590064, 0667084960 чи іншим зручним способом”, - звернулися до жителів Харківщини у поліції.

А у Харкові просять допомогти знайти Солодову Тетяну Йосипівну, 66 років. Жінка перебувала на території медкомплексу (602 мкр-н Салтівки), прямуючи з МЛК №7 до ХМКЛ №8. Далі її місцезнаходження невідоме. 

“Потребує медичної допомоги! Може мати неохайний вигляд!”, - йдеться у повідомленні пошуково-рятувального загону.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що станом на 15 січня внаслідок ворожих обстрілів Харкова 2 та 10 січня у медзакладах міста перебуває 8 постраждалих. В результаті ракетного удару 2 січня у лікарнях – 5 людей, з них 3 жінки, 2 чоловіків. Внаслідок обстрілу 10 січня у медзакладах перебуває 3 людей: 2 жінки, 1 чоловік.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться