На Харківщині сталася трагедія: є загиблі та поранені

На Ізюмщині через підрив боєприпаси загинули двоє чоловіків

Сьогодні, 16 лютого сталась надзвичайна подія поблизу с. Довгеньке Ізюмського району Харківщини. У полі стався підрив вибухонебезпечного предмету (попередньо протипіхотної міни типу ОЗМ). Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Двоє чоловіків 25 та 50 років, на жаль, загинули.

Ще один 30-річний чоловік госпіталізований, отримав уламкове поранення. На місці пригоди працюють сапери ДСНС.

"Шановні громадяни, вкотре звертаємось до вас з проханням суворо дотримуватись заходів мінної безпеки. Не відвідуйте ліси, лісосмуги, поля, пойми річок та інші відкриті простори, особливо ті, де точилися бої, або які перебували під ворожою окупацією.

У разі виявлення підозрілого предмета в жодному разі не чіпайте його та повідомте про знахідку в ДСНС або Нацполіцію за телефонами "101", "102" або "112"", – звернулися рятувальники до мешканців області.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Учора близько 17:40 ворог здійснив обстріл керованими авіабомбами с. Чорне Куп‘янського району. За даними ДСНС, в результаті бомбардувань сталася пожежа у житловому будинку та господарчій споруді. Загальна площа пожежі склала 190 кв.м. Крім того, були зруйновані поруч розташовані житлова будівля з надвірними забудовами.

Друге потрапляння було зафіксовано в легковий автомобіль ВАЗ, який внаслідок удару знищено. Загинуло троє людей: 53-річний чоловік, 58-річна жінка та дівчина 17 років, які знаходились біля автівки, ще двоє постраждало. Постраждали 54-річна жінка, госпіталізована у важкому стані, а також зазнав поранень  53-річний чоловік.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться