На Харківщині енергетикам вдалося підключити світло до понад півтори тисячі будинків

Ремонт не могли розпочати через обстріли

Фахівці Харківського високовольтного району електричних мереж відновили повітряну лінію поблизу Вовчанська, яка була пошкоджена внаслідок обстрілу громади 15 лютого. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію АТ "Харківобленерго".

У результаті без світла залишилися 1558 домоволодінь у наступних населених пунктах Вовчанської громади: Стариця, Бугруватка, Приліпка, Графське, Симинівка, Верхня Писарівка, Лосівка, Шестерівка, Сосновий Бір та Лиман (частково).

"Наразі нам вдалося виконати ремонт лінії та заживити всіх знеструмлених споживачів", - повідомив начальник Харківського високовольтного РЕМ Олександр Ганус.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Внаслідок обстрілів 15 лютого території Вовчанської громади було пошкоджено повітряну лінію та знеструмлено 1558 точок обліку.

"Відновлювальні роботи розпочнуться, щойно дозволить безпекова ситуація", - зазначали в міністерстві енергетики.

У Харкові про відключення послуг та аварії повідомляють через смс

КП "Харківводоканал" інформує 380240 харків'ян про відключення холодної води та планові аварійні роботи за допомогою sms-повідомлень. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію КП.

Повідомлення про відключення води надсилаються кожному абоненту у випадках, коли в районі їх проживання проводяться планово-попереджувальні ремонтні роботи на мережах або сталася аварійна ситуація на водоводах.

Що варто зробити, щоб скористатися послугою інформування через sms-повідомлення – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться