Пасажири з Харкова мають проблеми на залізниці: подробиці

Укрзалізниця повідомила про затримку поїздів, які прямують до та з Польщі

У зв’язку з пошкодженням контактної мережі у Польщі, українські поїзди до та з Перемишля можуть мати затримки та зміни в розкладі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Укрзалізниці.

Зазначається, що поїзд №73 Харків - Перемишль прямуватиме до станції Медика, звідки пасажирів буде пересаджено на організовані польською стороною автобуси до Перемишля. В зворотному напрямку, з Перемишля, пасажирів поїзда №74 у напрямку Харкова також довозитимуть до станції Медика автобусами для пересадки до своїх вагонів. Посадка в автобуси буде здійснюватись по квитках на поїзд.

"Пошкодження мережі також може вплинути на графік руху інших поїздів до та з Перемишля, які курсуватимуть до кінця доби. Приносимо вибачення за незручності: польські колеги вже займаються ремонтом та прогнозують відновлення мережі та нормалізацію руху поїздів до кінця цього дня", – повідомили в Укразлізниці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Змінився розклад руху електричок Харків-Балаклія та Балаклія-Ізюм

З 12 лютого 2024 року оновлено розклад руху приміських поїздів на маршруті Харків-Балаклія та Балаклія-Ізюм. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Балаклійської МВА. Актуальний графік можна подивитися  за посиланням.

Новий поїзд з Харкова вводять з 2 березня: розклад

Новий поїзд, який отримає номер 295/296, поєднає Харків та Дніпро. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію "Укрзалізниці". Поїзд відправлятиметься з Харкова по парних числах о 23:40 та прибуватиме до Дніпра о 05:05 ранку наступного дня. У зворотному напрямку, з Дніпра, поїзд відправлятиметься по непарних теж о 23:40 та прибуватиме до Харкова о 05:05 наступного дня. Де зупинятиметься новий потяг – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться