У громаді на Харківщині закликають анонімно повідомити про вандалів за винагороду

У місті на Харківщині протягом двох місяців крадуть конструкції комунальної власності

Первомайській міський голова звернувся до містян з проханням допомогти комунальникам та правоохоронцям знайти крадіїв, які протягом двох місяців привласнюють огороджувальні конструкції на майданчиках сміттєвих контейнерів, в третьому мікрорайоні міста Первомайський. Про це Микола Бакшеєв повідомив у своєму телеграм-каналі, інформує портал "Коментарі".

Міський голова Первомайська підкреслив, що зараз під час війни кожна копійка важлива для бюджету громади, а вандали нехтують благоустроєм та комфортом містян.

"Шановні Первомайці, велике прохання допомогти нам та органам поліції знайти цих злодіів. За будь-яку інформацію, яка допоможе в пошуках крадіїв, ви отримаєте винагороду. Дякуємо за співпрацю та сподіваємось на розуміння.

Для надання інформації звертатись на гарячу лінію міського голови. Анонімність гарантуємо", – написав Бакшеєв.

Первомайський Харківської області, вандалізм в Харківській області

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Харківщині судитимуть поштарку

Мешканка Харківщини працювала на одному з відділень пошти, проте коли окупували її місто Ізюм, вона пішла на співпрацю з окупантами та стала очільницею центрального відділення "Почты Изюма". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Зазначається, що жінка поширювала газети з кремлівськими наративами та очолювала філію "Почты Изюма" під час окупації. Що їй загрожує – читайте за посиланням.

Читайте також: Харків’янин вишукував ППО у місті та місця дислокації ЗСУ: що йому загрожує

Мешканець Харкова працював на ворожу розвідку, коригував вогонь по Харкову та повідомляв про місця дислокації українських військових та сил ППО. Правоохоронці викрили агента рф. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться