Надзвичайна подія забрала життя людини на Харківщині

Побутова пожежа в Богодухівському районі забрала життя людини

У Харківській області внаслідок побутової пожежі загинула мешканка Богодухівського району. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Виклик рятувальникам надійшов учора о 15:03 на номер "101" у село Городнє.

До місця виклику направлено рятувальників 57-ї Державної пожежно-рятувальної частини. На момент їх прибуття горіли домашні речі в житловій кімнаті на площі 20 кв.м. В осередку пожежі вогнеборці виявили тіло 83-річної жінки. О 15:30 відбулась локалізація вогню, о 16:00 – повна його ліквідація. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Обстріл Харківської області станом на 17 лютого: є загиблі та поранені

Сьогодні о 2:35 ворог здійснив обстріл м. Куп‘янськ. Влучання сталося в приватне домоволодіння, де зруйновано стіни, покрівля. У сусідніх будинках повибивало вікна, шибки, покрівлі. Травмовано 75-річного чоловіка і 71-річну жінку, без госпіталізації.

Учора о 23:12 окупант завдав ударів по с. Черкаські Тишки Харківського району. Пожежа відбулася в житловому будинку. Жертв та постраждалих немає.

О 21:50 відбувся обстріл с. Козача Лопань Харківського району. Влучання по околиці. Пожежі не було, постраждалих немає.

Близько 12:20 окупант обстріляв с. Вовчанські Хутори Чугуївського району. Пошкоджено житловий будинок. Загинув 52-річний чоловік, ще одна особа травмована.

10:13 с. Борівське Ізюмського району. Внаслідок ворожого обстрілу військовими рф пошкоджено приміщення навчального закладу.

У с. Довгеньке Ізюмського району, в полі на міні підірвалися троє цивільних. Двоє чоловіків 25 та 50 років загинули. Ще один 30-річний чоловік госпіталізований, отримав уламкове поранення.

Що зараз відбувається на Куп’янському напрямку читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться