На Харківщині сталася трагедія: подробиці

Жінка загинула у власному будинку через пічне опалення

Сьогодні о 00:35 на номер "101" надійшло повідомлення про пожежу у приватному будинку за адресою: Харківська область, Богодухівський район, село Бугаївка. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

До місця виклику направлено рятувальників 59-ї Державної пожежно-рятувальної частини. На момент їх прибуття горів житловий будинок на площі 56 кв.м.

В осередку пожежі вогнеборці виявили тіло 84-річної жінки. О 01:10 відбулась локалізація вогню, о 01:34 – повна його ліквідація. Причина виникнення пожежі порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Нафтові плями та якість питної води на Харківщині: що відомо

Профільні служби продовжують працювати в посиленному режимі, щоб не допустити потрапляння нафтопродуктів до річки Сіверський Донець. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

В регіоні у посиленому режимі тривають роботи з ліквідації наслідків ворожих ударів по нафтобазі у Харкові, що стався 9 лютого. З метою запобігання подальшого розповсюдження небезпечних речовин у водоймах області, на річці Немишля та Уди встановлюють додаткові бонові загородження постійної плавучості.

"Усі профільні служби працюють цілодобово, аби не допустити потрапляння нафтопродуктів до річки Сіверський Донець. Триває щоденний моніторинг стану та якості води. Наразі небезпечних речовин в питній воді не виявлено", - зазначив Олег Синєгубов.

Читайте також: Що у Харкові буде з боргами за комунальні послуги – коментар мера

У Харкові не будуть відключати комунальні послуги тим, хто заборгував за їх оплату. Про це Харківський міський голова Ігор Терехов повідомив в ефірі національного телемарафону, інформує портал "Коментарі".

Проте він зазначив, що борг все ж таки зберігатиметься, але відключати від послуг харків’ян не будуть. "Триває війна, і ми чудово розуміємо, що в багатьох сьогодні скрутне фінансове становище. Деякі люди не в змозі зараз оплачувати комунальні послуги", - наголосив мер.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться