У Харківській області може бути гучно (ДОПОВНЕНО)

На Харківщині проходить розмінування

Сьогодні в районі села Залиман Савинської тергромади з 10:00 до 12:00 включно відбуватиметься контрольоване знищення вибухонебезпечних предметів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Мешканців закликають зберігати спокій та реагувати на сигнали "Повітряної тривоги".

ДОПОВНЕНО: Сьогодні, 21 лютого, після 11:00 на території Балаклійської громади заплановано проведення планових стрільб.

Жителів закликають зберігати спокій та дотримуватися правил безпеки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Харківщині нагадали, яку смертельну небезпеку може приховувати сніг

Після деокупації Харківської області та бойових дій, які на Харківщині тривають й досі, регіон засмічений вибухонебезпечними предметами чи не найбільше за усі інші області. Небезпеку для місцевого населення становить ще й снігова погода, коли під білим покровом міни та інші ВНП побачити майже неможливо. Спеціалісти показали, як виглядає смертельна небезпека під снігом – дивіться за посиланням.

Читайте також: Що у Харкові буде з боргами за комунальні послуги – коментар мера

У Харкові не будуть відключати комунальні послуги тим, хто заборгував за їх оплату. Про це Харківський міський голова Ігор Терехов повідомив в ефірі національного телемарафону, інформує портал "Коментарі".

Проте він зазначив, що борг все ж таки зберігатиметься, але відключати від послуг харків’ян не будуть. "Триває війна, і ми чудово розуміємо, що в багатьох сьогодні скрутне фінансове становище. Деякі люди не в змозі зараз оплачувати комунальні послуги", - наголосив мер.

В університетах Харкова попрощалися з працівниками

У Харківському національному університеті імені В. Н. Каразіна повідомили про смерть одраз двох працівників за два дні. З життя пішли доцент кафедри, а також заступник начальника відділу кадрів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію ХНУ.

Також про смерть викладача повідомили у Харківському національному медичному університеті.

Подробиці – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться