За дії в центрі Харкова чоловік сів на дев’ять років

За грабіж у центрі Харкова рецидивіст відбуватиме покарання за ґратами

Прокурори довели, що чоловік, який раніше неодноразово притягався до кримінальної відповідальності за злочини у сфері незаконного обігу наркотичних засобів, нанесення тілесних ушкоджень і грабежі, знову порушив закон. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

У середині березня 2023 року зловмисник, перебуваючи на вул. Сумській у Харкові, спостерігав за тим, як чоловік знімає готівку з банкомату і кладе гроші в кишеню куртки. Грабіжник побачив, що чоловік через вади зі здоров’ям ходить з милицею, і вирішив, що той не зможе завадити йому. Зловмисник підбіг до потерпілого і вихопив у нього з кишені портмоне з грошима, після чого втік з місця злочину.

Далеко рецидивіст не втік — того ж дня його затримали правоохоронці.

Під час судового розгляду обвинувачений не визнав свою вину і відмовився надавати показання.

За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Шевченківської окружної прокуратури м. Харкова суд визнав винним 41-річного чоловіка у грабежі, вчиненому в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 186 КК України). Йому призначено покарання у виді 9 років позбавлення волі.

Обвинувальний вирок виніс Дзержинський районний суд м. Харкова. Наразі триває строк на апеляційне оскарження.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

В університетах Харкова попрощалися з працівниками

У Харківському національному університеті імені В. Н. Каразіна повідомили про смерть одраз двох працівників за два дні. З життя пішли доцент кафедри, а також заступник начальника відділу кадрів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію ХНУ.

Також про смерть викладача повідомили у Харківському національному медичному університеті.

Подробиці – за посиланням.

Читайте також: Що у Харкові буде з боргами за комунальні послуги – коментар мера

У Харкові не будуть відключати комунальні послуги тим, хто заборгував за їх оплату. Про це Харківський міський голова Ігор Терехов повідомив в ефірі національного телемарафону, інформує портал "Коментарі".

Проте він зазначив, що борг все ж таки зберігатиметься, але відключати від послуг харків’ян не будуть. "Триває війна, і ми чудово розуміємо, що в багатьох сьогодні скрутне фінансове становище. Деякі люди не в змозі зараз оплачувати комунальні послуги", - наголосив мер.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться