На Харківщині розшукували дитину: подробиці

На Харківщині правоохоронці оперативно розшукали зниклу дівчину

21 лютого о 3:30 до чергової частини відділення поліції № 1 Лозівського РВП надійшло повідомлення від мешканки міста Первомайський Лозівського району про те, що напередодні вранці її 15-річна донька пішла з дому та не повернулась. Мобільний телефон дівчини не відповідає. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

За кілька годин в ході розшукових заходів співробітники поліції виявили дівчину у місті Первомайський. Жодних протиправних дій щодо неповнолітньої скоєно не було.

З родиною поліцейські провели профілактичну бесіду щодо недопущення таких випадків у подальшому.

розшук у Харкові, зникла дитина, розшук дитини у Харкові

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

В університетах Харкова попрощалися з працівниками

У Харківському національному університеті імені В. Н. Каразіна повідомили про смерть одраз двох працівників за два дні. З життя пішли доцент кафедри, а також заступник начальника відділу кадрів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію ХНУ.

Також про смерть викладача повідомили у Харківському національному медичному університеті.

Подробиці – за посиланням.

Читайте також: Що у Харкові буде з боргами за комунальні послуги – коментар мера

У Харкові не будуть відключати комунальні послуги тим, хто заборгував за їх оплату. Про це Харківський міський голова Ігор Терехов повідомив в ефірі національного телемарафону, інформує портал "Коментарі".

Проте він зазначив, що борг все ж таки зберігатиметься, але відключати від послуг харків’ян не будуть. "Триває війна, і ми чудово розуміємо, що в багатьох сьогодні скрутне фінансове становище. Деякі люди не в змозі зараз оплачувати комунальні послуги", - наголосив мер.

Ухилянти з Харківщини можуть бути покусані вовками (ВІДЕО)

Держприкордонслужба України повідомила про диких тварин на одній з ділянок кордону нашої держави, інформує портал "Коментарі".

"Біля кордону з Молдовою, на Одещині,  прикордонники за допомогою технічних засобів зафіксували рух вовків. Зазвичай хижаки пересуваються не поодинці, а зграями. Закликаємо уникати незаконних мандрівок і не наражатися на небезпеку", – наголосили прикордонники.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться