Смертельна ДТП сталася в Харкові: подробиці (ФОТО)

Що стало причиною ДТП у Харкові

У Харкові напередодні сталася аварія, у який загинув шестирічний хлопчик. Про це повідомляють “Коментарі” з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Дорожньо-транспортна пригода сталася у Київському районі Харкова, поліція встановлює обставини аварії.

У поліції розповіли, що аварія сталася 21 лютого на вулиці Героїв Праці. ДТП виникла через те, що 43-річний водій автомобіля Opel Signum не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу. На зустрічній смузі автомобіль зіштовхнувся ще з двома транспортними засобами. В аварію також потрапили автомобілі Honda Acura та Hyundai Accent.

За кермом Honda Acura була 50-річна жінка-водія, а автомобілем Hyundai Accent керував 30-річний чоловік.

“Внаслідок ДТП загинув 6-річний хлопчик, пасажир автомобіля Opel. Троє водіїв та дві жінки-пасажирки з авто Hyundai отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Слідчим відкрито кримінальне провадження”, - повідомили в поліції.

Нагадаємо, що 14 лютого на перехресті вулиці Ахсарова та проспекті Людвига Свободи у Харкові сталася дорожньо-транспортна пригода. У результаті аварії постраждав водій автомобіля. Детальніше про обставини аварії читайте тут

Раніше “Коментарі” повідомляли, що 10 лютого, у Харківській області сталася масштабна аварія - постраждали пасажири мікроавтобуса. Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 10:20 на автошляху “Чугуїв – Мілове” у селищі Малинівка. На дорозі зіштовхнулися вантажівка DAF зі спеціальним причепом та мікроавтобус Volkswagen LT 35. Вантажівкою кермував 33-річний водій, а в мікроавтобусі перебувало 11 пасажирів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться