Мікроавтобус із пасажирами потрапив у ДТП: подробиці (ФОТО)

Хто постраждав в аварії на Харківщині

У суботу, 10 лютого, у Харківській області сталася масштабна аварія - постраждали пасажири мікроавтобуса. Про це повідомляє портал “Коментарі” з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 10:20 на автошляху “Чугуїв – Мілове” у селищі Малинівка. На дорозі зіштовхнулися вантажівка DAF зі спеціальним причепом та мікроавтобус Volkswagen LT 35. Вантажівкою кермував 33-річний водій, а в мікроавтобусі перебувало 11 пасажирів.

У поліції уточнили, за попередньо встановлено, що водій мікроавтобуса виїхав на смугу зустрічного руху, де зіштовхнувся з вантажівкою.

“Внаслідок ДТП травми різного ступеня тяжкості отримали 33-річний водій мікроавтобуса та 11 його пасажирів, серед яких дві неповнолітні дівчини. Всі постраждалі госпіталізовані у різні лікувальні установи”, - повідомили у поліції.

Також відомо, що слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. 

Відповідно до статті, у разі доведення провини, винуватцю загрожує до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що у Харкові та області триває перевірка та робота з виявлення осіб, причетних до ДРГ. За добу за підозрою до відділів поліції правоохоронці доставили 90 осіб. Детальніше про ситуацію в регіоні читайте за посиланням

Також дізнатися, що роблять з тваринами, постраждалими в ДТП чи під час обстрілів у Харкові, можна тут




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться