За добу в Харкові та області 40 осіб забрали до поліції: причини

Де проводять постійні перевірки у Харкові та області

У Харкові та області тривають роботи з виявлення осіб, причетних до діяльності диверсійних груп. Також продовжують перевірки на блокпостах обласного центру та населених пунктів Харківщини. Які правопорушення виявили правоохоронці за минулу добу, повідомляють “Коментарі” з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

“Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 40 осіб”, - повідомили в поліції.

Також за добу на блокпостах Харківської області перевірили понад 4700 транспортних засобів. Перевірки автомобілів проводять правоохоронці спільно з військовослужбовцями.

А в ході відпрацювання поліцейськими території було викрито трьох громадян у незаконному обігу наркотиків. У порушників працівники поліції вилучили заборонені речовини.

Минулої доби на території Харківщини сталося 13 дорожньо-транспортних пригод, в яких 7 громадян отримали травми.

“Про будь-які злочини або події можна цілодобово повідомляти на “гарячу” лінію “102”, до чергової частини Головного управління Національної поліції в Харківській області за телефоном 0503022044 або через чат-бот @Kharkiv102_bot”, - наголосили у поліції

Нагадаємо, що у Харкові напередодні сталася аварія, у який загинув шестирічний хлопчик. Дорожньо-транспортна пригода трапилася у Київському районі Харкова. У поліції повідомили, що ДТП виникла через те, що 43-річний водій автомобіля Opel Signum не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу. Детальніше про обставини аварії та постраждалих читайте за посиланням

Раніше “Коментарі” повідомляли, що раніше у Харкові на одній зі станцій метрополітену виявили чоловіків, яких розшукували за вчинення правопорушень. Детальніше про це читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться