Ціни на крупи, яйця та олію у Харкові: що подешевшало

У Харкові проаналізували ціни на яйця та деякі товари бакалійної групи

Вартість кожного виду  продукції залежить від виробника, пакування, обробки тощо. Крім того, на товари власних торгових марок супермаркетів ціни зазвичай нижчі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на аналіз Департаменту адміністративних послуг та споживчого ринку Харківської міської ради.

З осені 2023 року ціни на деякі товари знизилися. Зокрема, гречка подешевшала на 40,2 %, рис довгий – на 8,7 %, пшоно – на 21,5 %, манка – на 22,1 %, цукор – на 12,9 %. Водночас ціни на курячі яйця виросли на 15 %.

Станом на сьогодні, гречана крупа у середньому коштує 26 грн/кг, рис довгозернистий – 58 грн/кг, рис круглозернистий – 59 грн/кг, пшоно – 24 грн/кг, манна крупа – 20 грн/0,8 кг, цукор – 29 грн/кг, пшеничне борошно – 19 грн/кг, соняшникова олія – 58 грн/850 мл, курячі яйця -  від 45 до 67 грн/10 шт.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У середмісті Харкова залишили ще одне "попередження" до влади (ФОТО)

Активісти продовжують своєрідно нагадувати міській та обласній владі про необхідність демонтажу усіх згадок про країну-агресора, радянський союз та країн, що підтримали військову агресію проти України.

Чергові фото з розмальованою такою алеєю опублікували в організації "Деколонізація. Україна" Подробиці – за посиланням.

Читайте також: Харків’янин не прибув до ТЦК та написав відмову від призову: що було далі

Прокурори довели, що у липні 2023 року чоловік отримав повістку для прибуття до Київського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки м. Харкова. Надалі він пройшов військово-лікарську комісію, яка визнала його придатним до служби, та отримав повістку для відправлення до військової частини.

Проте харківʼянин не прибув до Київського районного ТЦК та СП і надав письмову заяву про відмову від призову на військову службу у звʼязку із мобілізацією.  Що було далі – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться