У Харкові жінки поставили рекорд: що вони зробили

Урочистий захід, присвячений Міжнародному жіночому дню, пройшов у Харкові

У Харкові був встановлений національний рекорд "Материнське серце б'ється за Україну". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

250 жінок власноруч виготовили окопні свічки для синів-захисників, які передадуть на фронт, і виклали з них серце.

Рекорд був встановлений на урочистому заході, присвяченому Міжнародному жіночому дню.

"Я пишаюсь жінками, які зараз знаходяться в Харкові. Пишаюся вчителями, які навчають дітей, лікарями, які рятують життя, жінками, які працюють на комунальних підприємствах. Усі ви - справжні герої! Дякую вам за те, що, попри жахи війни, ви посміхаєтесь і даруєте нам, чоловікам, надію та віру. Хочу побажати, щоб наші захисники якнайшвидше повернулися додому, щоб нарешті настав мир, і всі родини були щасливими", - наголосив харківський міський голова Ігор Терехов.

рекорд у Харкові, окопні свічки як робити

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові запрошують на роботу: вакансії є в кожному районі міста

КП "Харківблагоустрій" запрошує на роботу. Підприємство має вакансії електрогазозварника, слюсарів-ремонтників автотракторної техніки, токаря 5-го розряду, трактористів.

Крім того, КП шукає майстрів у Слобідський, Основ’янський та Холодногірський райони, а також робітників з комплексного прибирання та утримання будинків з прилеглими територіями (вакансії є в кожному районі міста). Подробиці можна дізнатися за посиланням.

Читайте також: У Харківській області доставили в поліцію 30 людей: що відбувається

842 виклики упродовж доби отримали працівники харківської поліції. Всі звернення поліцейські оперативно опрацювали. Більшість з них – щодо фактів крадіжок, хуліганства, привласнення чужого майна та інші. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області. Особовим складом ГУНП в Харківській області до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 30 осіб. В чому їх підозрюють – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться