У Харкові перевірили двори: що виявили

Перевірки відбулися в Індустріальному районі Харкова

Комісія КП "Харківблагоустрій" та КП "Житлокомсервіс" перевірила санітарний стан прибудинкових територій в Індустріальному районі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Були оглянуті двори 83 будинків на вулицях Генерала Момота, Косарєва, Франтішека Крала, Душкіна, Біблика, Миру, Архітектора Альошина, проспекті Олександрівському. Санітарний стан перевірених дворів – задовільний.

Комунальники почали роботи з обрізки зелених насаджень, кронування дерев, вичісування газонів, прибирання залишків піску з тротуарів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Евакуація людей та державних установ з Харкова: Терехов зробив заяву

Ні громадян, ні державні установи евакуйовувати з Харкова не будуть. Про це міський голова Ігор Терехов заявив сьогодні, 7 березня, в ефірі національного телемарафону, інформує портал "Коментарі". За його словами, ворог змінив тактику обстрілів Харкова. Якщо торік він завдавав ударів по об’єктах критичної інфраструктури, то зараз цілить у житлові масиви, де перебуває цивільне населення. Головна мета рф - залякати громадян, у тому числі примусовою евакуацією.

Читайте також: Біля кордону з РФ на Харківщині виявили вбивчу знахідку

Гладкоствольні та нарізні рушниці, пістолети, саморобну зброю та 3 багнет-ножа виявили бійці бригади Гвардії наступу "Сталевий Кордон" в одному з населених пунктів Харківщини неподалік державного кордону з рф.

Під час ліквідації терористичної атаки росіян на м. Вовчанськ надзвичайники врятували котика. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС в Харківській області. У зруйнованому будинку, де загинула 40-річна жінка, рятувальники під час розбору завалів знайшли її котика.

"Пухнастика дивом не розчавило балкою перекриття. Працівники ДСНС підняли важку конструкцію та вилучили тваринку зі смертельної пастки.  Тепер у нього залишилось на одне життя менше…", – зазначили рятувальники.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться