Звуки вибухів можуть чути мешканці Харківщини: деталі

На Харківщині проводиться розмінування

Сьогодні на території Харківської області будуть проводити розмінування, у ході якого – знищуватимуть вибухонебезпечні предмети. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

З 09:00 до 15:00 включно будуть проводитися контрольовані підриви в межах села Мосьпанове Малинівської громади.

З 11:00 до 12:30 включно сапери здійснять контрольовані підриви в межах села Нова Гусарівка Балаклійської громади.

З 11:30 до 12:00 включно заплановані контрольовані підриви в межах села Вербівка Балаклійська громади.

Мешканців цих громад просять бути уважними, не піддаватися паніці та дотримуватися правил безпеки під час оголошення повітряної тривоги.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Росія намагається зірвати евакуацію в Куп’янському районі

РФ активно використовує пропагандистські ресурси, щоб завадити евакуації дітей із Куп'янського району Харківщини, який потерпає від масованих обстрілів з боку ворога. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Центру протидії дезінформації.

Поширюються дезінформаційні повідомлення, в яких жителів Харківщини закликають відмовлятися від евакуації, залякуючи, що у їхні домівки одразу ж заселяться військові ЗСУ, а дітей вивезуть на захід України, де цькуватимуть через російськомовність.

Паралельно поширюються історії з героїзацією жителів Авдіївки, які "ховали дітей від евакуації". Однак не береться до уваги, що таким чином батьки наражали дітей на смертельну небезпеку. Подробиці – за посиланням.

Читайте також: Перший "Оскар" для України отримав фільм харків’янина Мстислава Чернова

"Це перший Оскар в історії України. І я вдячний. Але напевно я буду перший режисером на цій сцені, який би хотів не робити цей фільм", – сказав у своїй промові Мстислав Чернов. Подробиці – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться