У Харкові перекриють рух для деякого транспорту

Транспорт у Харкові курсуватиме зі змінами

Рух тролейбусів на бул. Богдана Хмельницького, на ділянці від пр. Героїв Харкова до пр. Олександрівського, буде припинений з 9:30 до 14:30 12 березня. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили в Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов'язано з проведенням робіт з санітарної обрізки дерев.

У цей час тролейбус №7 курсуватиме так: розворотне коло "Вул. Дванадцятого Квітня" – вул. Дванадцятого Квітня – пр. Олександрівський – вул. Садовопаркова – вул. Харківських Дивізій – пр. Героїв Харкова – ст. м. "Армійська" – пр. Героїв Харкова – розворотне коло "Вул. Дванадцятого Квітня".

Тролейбус №25 не курсуватиме.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Росія намагається зірвати евакуацію в Куп’янському районі

РФ активно використовує пропагандистські ресурси, щоб завадити евакуації дітей із Куп'янського району Харківщини, який потерпає від масованих обстрілів з боку ворога. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Центру протидії дезінформації.

Поширюються дезінформаційні повідомлення, в яких жителів Харківщини закликають відмовлятися від евакуації, залякуючи, що у їхні домівки одразу ж заселяться військові ЗСУ, а дітей вивезуть на захід України, де цькуватимуть через російськомовність.

Паралельно поширюються історії з героїзацією жителів Авдіївки, які "ховали дітей від евакуації". Однак не береться до уваги, що таким чином батьки наражали дітей на смертельну небезпеку. Подробиці – за посиланням.

Читайте також: Перший "Оскар" для України отримав фільм харків’янина Мстислава Чернова

"Це перший Оскар в історії України. І я вдячний. Але напевно я буду перший режисером на цій сцені, який би хотів не робити цей фільм", – сказав у своїй промові Мстислав Чернов. Подробиці – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться