Що робиться на блокпостах у Харкові – коментар мера

Ігор Терехов попередив харків’ян про планові навчання військових у місті

У Харкові сьогодні, 12 березня, розпочалися планові навчання військових, повідомив в етері нацмарафону мер Харкова Ігор Терехов, інформує портал "Коментарі".

"Хочу заспокоїти харків’ян, бо сьогодні розпочалися планові навчання військових, що стосуються блокпостів. Тому прошу бути спокійними, нічого страшного не трапилось. Це навчання, які проводимо з певним періодом часу", - зазначив мер Харкова.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Олег Синєгубов закликав мешканців області відповідально ставитись до мобілізації

На Харківщині відбулося чергове засідання Ради оборони області. Захід пройшов під головуванням начальника ХОВА Олега Синєгубова за участі керівників правоохоронних та силових структур області, районних адміністрацій, органів місцевого самоврядування. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію ХОВА.

В ході засідання керівники територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки доповіли про хід мобілізації на Харківщині та обговорили роботу військово-лікарських комісій у області. Окрему увагу приділили питанням евакуації населення з прикордонних та наближених до лінії фронту громад.

Читайте також: Тимчасове житло у багатоквартирному комплексі облаштували для ВПО

Для тимчасового проживання переселенців Харківщини у Валківській громаді облаштували багатоквартирний комплекс. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі". Як він виглядає та скільки людей там проживатиме – читайте та дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться