У Слобідському районі Харкова показали, що відбувається після атаки безпілотниками

Комунальники ліквідували усі наслідки атаки, а також вставили вікна, що вилетіли через обстріл

Комунальні служби усунули всі наслідки ворожої атаки безпілотниками у Слобідському районі, що сталася в ніч проти 11 березня. Про це сьогодні, 12 березня, в ефірі національного телемарафону повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов, інформує портал "Коментарі". Він зазначив, що внаслідок удару була пошкоджена низка муніципальних об’єктів.

"Було влучання одного "шахеда" в будівлю муніципального готелю, який розташований біля аеропорту. Працівники ДСНС загасили там пожежу. На щастя, ніхто не постраждав. Крім того, було влучання біля терміналу аеропорту, це теж муніципальний об’єкт. Також були пошкоджені чотири житлові будинки та дві адміністративні будівлі. Комунальні служби закрили там віконні контури, пошкоджені дахи, відновили тепло-, водо- та електропостачання, полагодили контактну мережу. Всі наслідки ми усунули", - розповів Ігор Терехов.

У Слобідському районі також закрили всі вікна, які були вибиті в ніч на 11 березня внаслідок атаки безпілотниками.

Як повідомили в Департаменті житлово-комунального господарства, в результаті ворожого удару були пошкоджені чотири житлових будинки та дві адмінбудівлі. Там працівники КП "Харківжитлобуд" закрили понад 100 вибитих віконних контурів.

Також при обстеженні будівель зафіксовано три пошкоджені покрівлі, аварійність яких  комунальники вже усунули.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові шукають тимчасову переселенку

У Харкові зникла Мухітдінова Лідія Миколаївна, 64 роки. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію пошуково-рятувального загону "Мілена". Жінка – мешканка с. Веселе, Харківського р-ну, Харківської обл. Наразі є переселенкою та тимчасово мешкає по вул.. Сумській, в районі Центрального парку. Фото та подробиці дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться