У Харкові закриють станцію метро через військові навчання

Станцію метрополітену буде закрито тимчасово

У рамках військових навчань, які розпочалися у Харкові ще від учора, тимчасово буде закрита станція метро "Спортивна". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

За даними Харківського метрополітену, поїзди слідують Холодногірсько-заводською лінією метрополітену без зупинки на станції "Спортивна".

Також тимчасово зачинено перехід зі станції "Спортивна" на станцію "Метробудівників".

Про відновлення роботи станції буде повідомлено додатково.

"Просимо з розумінням поставитися до цього", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що учора Ігор Терехов попередив харків’ян про планові навчання військових у місті.

"Хочу заспокоїти харків’ян, бо сьогодні розпочалися планові навчання військових, що стосуються блокпостів. Тому прошу бути спокійними, нічого страшного не трапилось. Це навчання, які проводимо з певним періодом часу", - зазначив мер Харкова.

Раніше портал "Коментарі" повідомляли:

Наступ на Харківщині та потужні обстріли: що відбувається станом на ранок

Авіаційних ударів зазнали населені пункти Муравське, Бологівка, Одноробівка, Козача Лопань, Куп'янськ, Ківшарівка Харківської області.

Артилерійських та мінометних обстрілів ворога зазнали понад 25 населених пунктів, серед них Гур'їв Козачок, Гатище, Вовчанськ, Бочкове, Бударки, Амбарне Харківської області.

На Куп’янському напрямку наші захисники відбили 4 атаки противника в районах населених пунктів Синьківка та Табаївка Харківської області, де противник безуспішно намагався витіснити підрозділи із займаних позицій. Під артилерійським та мінометним вогнем опинилися понад 10 населених пунктів, зокрема Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Берестове Харківської області.

Читайте також: На Харківщині триває третій етап будівництва фортифікаційних споруд

Голова ХОВА розповів, що будівництво споруд проходить за новими проєктами Мінооборони.

"Зводимо "зуби дракона", протитанкові рови, опорні пункти, бліндажі. На сьогодні розпочаті роботи ще майже на сотні об'єктах, попередньо провівши розмінування територій. Планується зробити такі фортифікації вздовж всього кордону з рф", – зазначив Олег Синєгубов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться