Завтра в Харківській області можна отримати гуманітарну допомогу

У двох громадах на Харківщині можна отримати продукти

14 березня в Старому Салтові по вул. Перемоги, 34 (подвір'я ліцею) планується видача благодійної продуктової допомоги від Всесвітньої продовольчої програми ООН, яку проводить БО "Мережа 100 відсотків життя" м. Харків". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Старосалтівської СВА.

Видача відбудеться з 9:00 до 12:00. Допомогу видаватимуть усім мешканцям смт Старий Салтів, які зареєстровані та фактично проживають в смт Старий Салтів та ВПО, які зареєстровані та фактично проживають в смт Старий Салтів.

Для отримання продовольчої допомоги від Всесвітньої продовольчої програми ООН необхідно пред’явити ОРИГІНАЛИ документів:

- паспорт;

- ідентифікаційний код;

- довідка ВПО;

- свідоцтво про народження (для дітей).

У разі якщо людина не може отримати гуманітарну допомогу особисто, звернутися може інша людина за пред’явлення ОРИГІНАЛУ документа.

"Будь ласка, всі мешканці, які в березні місяці не отримали продуктову допомогу звертайтеся на пункт видачі з документами. Крайній день видачі", – пишуть в громаді.

Також завтра у Богодухові, в приміщенні Богодухівського ліцею №3 з 8:00 до 15:00 відбуватиметься видача гуманітарної допомоги для мешканців та ВПО міста Богодухова, сіл Семенів Яр, Москаленки, Мусійки, Паляничники.

Допомога надається БО "Мережа 100 відсотків життя м. Харків" від Всесвітньої продовольчої програми ООН.

Прізвища, які починаються

на літеру К ( продовження видачі) – з 8:00 до 11:00 години;

на літеру К ( продовження видачі) – з 12:00 до 15:00 години.

Необхідно мати при собі підтверджуючі оригінали документів:

- паспорт,

- ідентифікаційний код,

- свідоцтво про народження дитини,

- довідка ВПО (для внутрішньо переміщених осіб).

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харківській області запровадили карантинні обмеження через смертельну хворобу

У селі Стулепівка Нововодолазької громади 05.03.2024 підтверджено захворювання на сказ собаки, згідно з результатами дослідження патологічного матеріалу Харківської регіональної державної лабораторії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів. Про це сьогодні повідомили в ГУ Держпродспоживслужбі в Харківській області.

Подробиці – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться