Для мешканців Харківської області надали корисні контакти

Для клієнтів "Газмережі" працюватимуть додаткові телефонні номери аварійно-диспетчерської служби

У разі тимчасових можливих перебоїв у роботі мереж Укртелекому (проведенням робіт по модернізації телекомунікаційної мережі) та відповідно номеру екстренного реагування 104,  клієнти Харківської філії "Газмережі" можуть зв'язатися з аварійно-диспетчерською службою за додатковими номерами телефонів АДС. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської філії "Газмережі".

Додаткові номери служби екстренного реагування працюватимуть у всіх районних дільницях 21 березня 2024 року  на час можливих перебоїв інших ліній зв'язку.

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові збили людину: подробиці

Дорожньо-транспортна пригода сталася 20 березня близько 05:10 в районі перехрестя вулиць Полтавський Шлях та Дудинської. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.                

Автомобіль "Chevrolet" під керуванням 33-річного водія скоїв наїзд на 40-річного пішохода. Внаслідок ДТП чоловік отримав тілесні ушкодження не сумісні з життям. Фото – за посиланням.

Читайте також: У Харкові обрізають дерева: мешканці скаржаться

Деякі харків'яни скаржаться на санітарну обрізку дерев, вважаючи її надмірною. Про це розповів директор СКП "Харківзеленбуд" Дмитро Поздєєв.

За його словами, ці закиди безпідставні, адже така обрізка допомагає запобігти виникненню різних непередбачених ситуацій під час негоди. Санітарну обрізку та кронування дерев у місті Харкові проводять фахівці СКП "Харківзеленбуд", які пройшли відповідне навчання.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться