До мешканців Харкова наполегливо звертаються: чого не варто робити

Харків’ян закликають економити енергоресурси

З огляду на ворожі обстріли теплових і гідроелектростанцій, вузлових підстанцій "Укренерго", харків’ян закликають ощадливо користуватися енергоресурсами. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили в Департаменті розвитку муніципального менеджменту, це допоможе уникнути зайвих навантажень на енергосистему в Харкові. Серед рекомендацій - користуватися мінімально достатньою кількістю ламп, не вмикати потужні електроприлади одночасно, замінити лампи розжарювання на світлодіодні тощо.

З повним переліком порад щодо ощадливого використання енергоресурсів можна ознайомитися на сайті Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Обстріл Харківщини: є загиблі та поранені

Сьогодні о 10:00 росіяни завдали ударів КАБами по автомобілю та приватному будинку в селищі Золочів Богодухівського району. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Внаслідок обстрілу загинули цивільний чоловік та жінка, які перебували в автівці.

Жахливі фото обстрілу – дивіться за посиланням.

Читайте також: Наступ на Харківщину продовжується: ситуація залишається важкою

На Куп’янському напрямку нашими воїнами відбито 6 атак в районах населених пунктів Берестове, східніше Копанки Харківської області.

Начальник Харківського гарнізону генерал Сергій Мельник, коментуючи ситуацію на Куп’янському напрямку, зазначив, що окупанти не відмовились від своїх стратегічних цілей, яких намагаються досягнути вже близько року, але успіху не мають.

Чому ситуація залишається важкою – читайте за посиланням.

У Харкові було чутно вибухи – що відомо



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться