Мер Харкова розповів, чиїм коштом будуватимуть підземне містечко

Ігор Терехов: Підземне містечко будуватиметься виключно за кошти інвесторів

У Харкові вимушені будувати захисні споруди під землею для захисту населення, поки місто не отримало сучасних систем протиповітряної оборони. Про це сьогодні, 24 травня, в ефірі національного телемарафону заявив міський голова Ігор Терехов. За його словами, це стосується і шкіл, і лікарняних установ, інформує портал "Коментарі".

Крім того, триває пошук інвесторів, за чиї кошти буде реалізований проєкт безпечного підземного містечка, який на міжнародному форумі презентувала КУ "Харківська інвестиційна агенція". Планується, що в центральній частині Харкова буде збудоване підземне містечко зі школою, паркінгом, торговими майданчиками тощо.

"Це важлива ініціатива, яка допоможе людям почуватися захищеними. І ми не будемо витрачати на неї кошти міського бюджету, бо зараз нам дуже потрібно допомагати українським військовим. Тому будувати безпечне містечко під землею ми будемо виключно за кошти інвесторів", - зазначив Ігор Терехов.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Ворожі пропагандисти знову розганяють фейк про події у Харкові

Російські пропагандисти повідомили несамовиту історію про те, що начебто у Харкові біля місця дислокації спецпідрозділу ГУР МО “Кракен” виявили покаліченого лосеня. Буцімто його поранило вибухом гранати – довелося витягти багато уламків, що не були схожі на снарядні. Але, на жаль, попри допомогу, лосеня загинуло. Росіяни задаються питанням, для чого “кракенівці” таке скоїли і врочать, що таке саме розпочнуть робити з місцевими мешканцями.

Насправді це чергова російська вигадка, зазначають у Харківському антикорупційному центрі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться