У Харкові перевірили водопровідну воду: що виявили

Воду, яка тече у кранах харків’ян, перевіряли за усіма показниками

Фахівці лабораторії санітарно-епідеміологічного контролю КП "Харківводоканал" працюють над забезпеченням належної якості водопровідної води в умовах сезонних змін температури.

Як повідомив начальник лабораторії Андрій Стародубов, за результатами досліджень якість води в житлових будинках за всіма показниками відповідає нормативним і санітарно-гігієнічним вимогам.

За його словами, проби беруться в накопичувальних резервуарах чистої води, насосних і водопровідних станціях, водорозбірних колонках. Спеціалісти аналізують всю мережу, через яку в житлові будинки надходить вода. Щодня відбувається відбір понад 40 проб води.

"Попри труднощі воєнного часу, "Харківводоканал" забезпечений усім необхідним для знезараження води. Всі процеси з водопідготовки здійснюються у встановленому порядку, а водопровідні споруди працюють у штатному режимі", - зазначив начальник лабораторії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Ворожі пропагандисти знову розганяють фейк про події у Харкові

Російські пропагандисти повідомили несамовиту історію про те, що начебто у Харкові біля місця дислокації спецпідрозділу ГУР МО “Кракен” виявили покаліченого лосеня. Буцімто його поранило вибухом гранати – довелося витягти багато уламків, що не були схожі на снарядні. Але, на жаль, попри допомогу, лосеня загинуло. Росіяни задаються питанням, для чого “кракенівці” таке скоїли і врочать, що таке саме розпочнуть робити з місцевими мешканцями.

Насправді це чергова російська вигадка, зазначають у Харківському антикорупційному центрі.

Читайте також: Українські війська пішли в контрнаступ на Харківщині – представник Генштабу Прохоренко

Сили оборони України зупинили російські війська на Харківському напрямку та проводять контрнаступальні дії. Про це заявив представник Головного оперативного управління Генерального штабу ЗС України полковник Ігор Прохоренко на брифінгу в Медіацентрі Україна в Києві, інформує портал "Коментарі".

"Обстановка складна. Сили оборони продовжують оборонятись на сході та півдні нашої держави, наносять вогневе ураження противнику. Основні дії відбуваються на Харківщині, Донеччині. Що стосується Харківського напрямку - противник веде наступальні операції з метою створення буферної зони. Наразі ворог зупинений, ситуація контрольована, проводяться контрнаступальні дії", - повідомив полковник Ігор Прохоренко.

Окупанти проводять наступальні дії також на сході Харківщини, планують зі сходу обійти місто Куп’янськ, але успіху не мають.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться