Що у Харківській області буде з пляжним сезоном

На Харківщині не рекомендують купатися у водоймах під час літнього періоду

Засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Харківської області відбулося 24 травня, інформує портал "Коментарі".

Як зазначив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, першочерговим завданням влади залишається безпека громадян на території регіону, оскільки ворог продовжує завдавати удари по цивільній інфраструктурі, зокрема, по базам відпочинку.

"Державна комісія з питань ТЕБ та НС рекомендувала заборонити на всій території Харківської області  відпочинок населення на водних об'єктах. Рішення продублюємо і для громад регіону. Якщо десь буде можливість підготувати місця масового відпочинку, то розглянемо це питання індивідуально", – сказав Олег Синєгубов.

Під час засідання обговорили функціонування Пунктів Незламності та визначення алгоритму дій на літній період 2024 року. Олег Синєгубов доручив начальникам РВА та головам громад затвердити перелік з графіками роботи Пунктів Незламності на літній період з можливістю надавати в них базові послуги для людей. Окрім того, поставив завдання навести перелік Пунктів Незламності, які переведені у стан готових до відкриття.

Також розглянули стан утримання та створення місць забору води для потреб пожежогасіння у населених пунктах та стан протипожежного водопостачання у Харківській області. Так, керівництву районів та громад доручили провести роботу з ремонту несправних водонапірних веж, пожежних гідрантів тощо.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Ігор Терехов оголосив День жалоби за загиблими внаслідок удару по гіпермаркету

27-ме травня оголошене Днем жалоби в місті Харкові. Відповідне розпорядження підписав Харківський міський голова Ігор Терехов, повідомляє портал "Коментарі".

На знак скорботи за загиблими 25 травня внаслідок ворожого удару по об’єкту цивільної інфраструктури на будівлях і спорудах місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій буде приспущений Державний прапор з чорною стрічкою. Які ще діють заборони сьогодні – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться