Харківські рятувальники отримали допомогу на понад 30 мільйонів гривень

Рятувальники Харківщини отримали спеціальне аварійно-рятувальне обладнання від громадської організації «Проліска»

Харківські рятувальники отримали спеціальне аварійно-рятувальне обладнання, інструмент, тепловідбивний одяг та інший реманент. Це стало можливо завдяки громадській організації "ПРОЛІСКА" та Управлінню ООН з координації гуманітарних справ за фінансової підтримки Гуманітарного фонду для України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Завдяки цій гуманітарній місії отримане спеціальне аварійно-рятувальне обладнання та інструменти допоможуть бійцям ДСНС швидше та ефективніше реагувати на надзвичайні події та оперативно під постійними ворожими обстрілами ліквідовувати їх наслідки, рятуючи людей і майно, особливо під час тривалих аварійно-рятувальних та пошукових роботах на завалах.

За даними начальника ХОВА Олега Синєгубова, загальна вартість допомоги склала понад 30 мільйонів гривень.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Серія вибухів у Харкові: вночі окупанти вдарили по місту та Малій Данилівці (ФОТО)

Близько другої години ночі у Харкові пролунала серія вибухів. Пізніше міський голова Ігор Терехов повідомив, що у Харкові удар прийшовся по критичній інфраструктурі одного з районів міста. Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що двоє людей отримали осколкові поранення, одна людина – гостру реакція на стрес.

"На місці прильоту пожежа, перебитий газогін, постраждали й навколишні будинки - бачимо багато вибитих вікон. Вранці буде поквартирний обхід – дізнаємось детальніше.

На місці працюють усі відповідні служби та волонтери", – зазначив мер Терехов.

Вже о четвертій ранку міський голова повідомив, що кількість постраждалих збільшилася до чотирьох.

Також ракетні удари прийшлися по Малоданилівській громаді, що під Харковом. Наслідки ворожих обстрілів повідомив селищний голова Олександр Гололобов. Фото – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться