Олена Зеленська показала, який бізнес працює у Харкові

Від початку року у Харкові відкрилося понад 6 тисяч підприємств

Дружина Президента Олена Зеленська опублікувала допис у своїх соцмережах про стійкість та підтримку харків’ян. Перша леді зазначила, що навіть під постійними ворожими обстрілами в Харкові з’являються нові бізнеси й виробництва. Від початку року тут відкрилося понад 6 тисяч підприємств.

"Доки всі наші дипломатичні сили працюють над тим, щоб збільшити кількість систем ППО та захистити українські міста від російського нищення, доки західні партнери думають, важливо підтримувати Харків і харків’ян чим можемо.

Підтримувати своїх означає також купувати своє, розповідати про українські компанії. Наприклад, про видавництво Vivat, у якого цими днями загинуло від російського удару семеро працівників. Вони трудилися в друкарні над новими книгами.

Не треба чекати, доки в чиюсь працю влучить російська ракета, щоб підтримати наших виробників. Важливо робити це вже зараз. Це не лише про економіку – це про єдність і нашу спільну стійкість. Про своїх.

Підтримуйте своїх. У нас немає іншого шляху до перемоги", – зазначила Олена Зеленська.

Фото: Iva Zimova, Валерія Ємець, Суспільне Харків, Ivan Samoilov, Наталія Зубар, Ґвара Медіа, John Moore.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Засуджені з Харківщини виявили бажання служити в ЗСУ

На даний час до суду подано 2402 клопотання засуджених щодо умовно-дострокового звільнення від відбування покарання для проходження військової служби. За участі прокурорів суди вже розглянули та своїми рішеннями задовольнили 1843 таких клопотань. На їх виконання 775 засуджених поступили на службу до лав Збройних Сил України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Офісу Генерального Прокурора.

Виявили бажання захищати Батьківщину найбільше засуджених, які відбувають покарання в установах у Житомирській, Кіровоградській, Миколаївській, Рівненській, Харківській, Хмельницькій, Вінницькій та Дніпропетровській областях. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться