У Харкові та області від завтра діятиме новий графік відключення світла

Графік буде актуальний з 1 по 7 червня включно

В АТ "Харківобленерго" оновили графік, який буде актуальним в період з 1 по 7 червня. Нагадаємо, червоним кольором виділено години без світла для вашої групи, жовтим - години, в які електроенергія може зникнути через оперативні перемикання. Зеленим кольором позначено період, у який світло буде за умови стабільної ситуації в енергосистемі.

Якщо ви не знаєте, до якої групи належить ваша вулиця, ви можете про це дізнатися за посиланням.

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Турецькі компанії допоможуть Харківській області підготуватися до зими

Міністр енергетики України Герман Галущенко провів зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом Турецької Республіки в Україні Мустафою Левентом Більгеном. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Міненерго. Сторони обговорили складну ситуацію в українській енергосистемі, що склалася після поновлення масованих російських атак, а також напрямки співпраці країн для подолання наслідків атак.

Очільник Міненерго наголосив, що наразі головним завданням є підвищення гнучкості енергосистеми та нарощування потужностей генерації електроенергії, зокрема розвиток можливостей розподіленої та мобільної генерації.

"Для нас це питання виживання наступної зими", - наголосив Герман Галущенко. Пан посол звернув увагу міністра на готовність низки турецьких компаній взяти участь у відповідних проєктах. Сторони обговорили перспективи їх реалізації, зокрема в Харківській та Одеській областях. У цьому контексті особливо акцентувалося на співпраці у встановленні мобільних електростанцій.

Читайте також: Харківський міський голова Ігор Терехов привітав з закінченням навчального року учнів у підземній школі та в метрошколі, інформує портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Загалом цього року в Харкові випускниками стали 7,5 тисяч одинадцятикласників, а свій перший в житті шкільний рік завершили 7,3 тисяч дітей. Переважна більшість навчальних закладів, за винятком тих, у яких є протирадіаційні укриття, провела святкові лінійки у форматі онлайн.

Фото – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться