Сьогодні у Харкові будуть перебої з водою

Харків’янам нагадали про необхідність мати запас води

КП "Харківводоканал" у понеділок, 3 червня, проведе ремонтні роботи на водоводі на вул. 23 Серпня.

Як повідомили на підприємстві, у зв'язку з цим з 9:00 до 24:00 водопостачання здійснюватиметься зі зниженим тиском у частині будинків на території Шевченківського району, обмеженій:

- пров. Отакара Яроша, вул. Клочківською, вул. Новоолексіївською, вул. Джанкойською, вул. Дербентською, вул. Отакара Яроша, вул. Станіслава Партали, вул. Дерев'янка, пр. Науки (від вул. Дерев'янка до пр. Науки, 71).

Також на підприємстві нагадали харків'янам про необхідність мати достатній запас води для першочергових потреб.

Телефон для довідок: 15-33.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові та області діє новий графік відключення світла

В АТ "Харківобленерго" оновили графік, який буде актуальним в період з 1 по 7 червня. Нагадаємо, червоним кольором виділено години без світла для вашої групи, жовтим - години, в які електроенергія може зникнути через оперативні перемикання. Зеленим кольором позначено період, у який світло буде за умови стабільної ситуації в енергосистемі. Якщо ви не знаєте, до якої групи належить ваша вулиця, ви можете про це дізнатися за посиланням.

Читайте також: У Харківській області відкрили підземну школу

У Люботині відкрили першу в області підземну школу. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

"Ворог продовжує чинити терор мирного населення та нищити цивільні об'єкти Харківщини. Наше першочергове завдання – вберегти життя людей, а найголовніше – дітей. Укриття найвищого класу безпеки А-4 розраховане на 400 людей. Загальна вартість – майже 73 мільйони гривень. Кошти — фонд ліквідації наслідків збройної агресії та обласного бюджету", – сказав Олег Синєгубов. Освітній простір буде використовуватися під час літніх канікул для надолуження освітніх втрат. Дирекція закладу наразі розробляє графік навчання у кілька змін, додав начальник Харківської ОВА.

Наскільки безпечна школа та фото – дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться