Сільська громада на Харківщині придбала автівку за мільйон: з якою метою

Прифронтова громада на Харківщині купила паркетник за мільйон гривень для доставки гуманітарки та хлібу

Виконавчий комітет Петропавлівської сільської ради Куп’янського району уклав договір із ТОВ “Соллі Плюс” на придбання автівки MitsubishiASX 2.0 CVT за 1,08 млн грн. Про це Харківському антикорупційному центру стало відомо з системи публічних закупівель “ProZorro”, інформує портал "Коментарі".

Закупівля автівки пройшла без проведення аукціону, у звʼязку із перебуванням виконавчого комітету Петропавлівської сільської ради на території активних бойових дій.

Як повідомили ХАЦу у Петропавлівській сільраді, автівки на території громади ще немає.

“Для робочих цілей придбали, бо всі машини, які були – росіяни їх або розбомбили, або викрали. Щоб возити гуманітарну допомогу, розвозити хліб – потрібна автівка”, – зауважили у виконкомі Петропавлівської ради.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

ООН готує план реагування на Харківщині: збиратимуть потреби всіх громад

"Досить велика кількість викликів ще зберігається перед регіоном. Звичайно, маємо реагувати на ті щоденні загрози, які у нас є, зокрема маємо готуватися до зимового періоду. Разом з вами повинні сконцентруватися і на підготовці місць компактного проживання, адже тривають евакуаційні заходи", – зазначив Олег Синєгубов.

Як ООН допоможе мешканцям Харківщини пережити зиму – читайте за посиланням.

Читайте також: ДСНС – на фронт: уряд ухвалив скандальну постанову

Уряд прийняв постанову, якою передбачає бронювання, зокрема, працівників ДСНС в обсягах не більше 50 відсотків. Про це повідомив нардеп Олексій Гончаренко, опублікувавши повний текст постанови.

Журналісти порталу "Коментарі" спитали в експертів-політологів, як такий процес мобілізації та бронювання може вплинути на ситуацію в країні, зокрема і у Харкові.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться