У Харкові знову є зміни в роботі метрополітену (ОНОВЛЕНО)

На станції «Історичний музей» тимчасово зачинено частину пішохідного переходу

Вихід №2 з підвуличного пішохідного переходу на станції "Історичний музей" (у бік вул. Сумської) тимчасово зачинено для користування пасажирів у звʼязку з проведенням ремонтних робіт. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію КП "Харківський метрополітен".

Про відновлення роботи вказаної ділянки підвуличного пішохідного переходу буде повідомлено додатково.     

ОНОВЛЕНО: Вихід №2 з підвуличного пішохідного переходу на станції "Історичний музей" (у бік вул. Сумської) відчинено для користування пасажирів.   

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Що мешканці зробили в Основ’янському районі (ФОТО)

В одному з дворів на пр. Гагаріна (Основ'янський район) мешканці багатоповерхівок створили трояндові клумби. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Залежно від сезону там висаджують тюльпани, нарциси, маки, троянди, петунії, хости. Фото – за посиланням.

Читайте також: Група Нафтогаз передасть Харкову газопоршневу енергетичну установку "Deutz", яка може виробляти електричну та теплову енергію для потреб міста. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Установку нададуть за домовленістю очільника Групи Нафтогаз Олексія Чернишова та Харківського міського голови Ігоря Терехова.  

Як неодноразово раніше підкреслював Ігор Терехов, встановлення когенераційних установок та блочно-модульних котелень - це один із кроків у підготовці до наступного опалювального сезону. Це сприятиме децентралізації системи теплопостачання, забезпечить енергобезпеку та енергоефективність. Чи допоможе це Харкову – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться