У Харкові люди стають в черги: що відбувається

Щодня люди приходять до шкіл міста, щоб отримати гарячі обіди

Понад 2,7 тисяч гарячих обідів щодня, крім неділі, готують і видають у трьох пунктах гарячого харчування, зокрема, в Основ'янському районі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Їх отримують переважно малозабезпечені люди, самотні пенсіонери, вимушені переселенці. Відвідувачі можуть взяти першу, другу страву та напій, попередньо взявши із собою тару для їжі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Проблеми зі світлом у Харкові можуть стати на руку шахраям

Через перебої зі світлом українці моніторять інформацію щодо відключень електроенергії, натомість зловмисники можуть створювати фейкові онлайн-ресурси, наприклад, телеграм-боти від імені енергетичної компанії для поширення дезінформації, викрадення конфіденційних даних та шахрайства. Подробиці – за посиланням.

Читайте також: На Харківщині можна буде отримати продуктові набори

Видача відбудеться 10 червня з 9:00-12:00 благодійної продуктової допомоги від Всесвітньої продовольчої програми ООН, яку проводить БО "Мережа100 відсотків життя" м. Харків".

Де саме видаватимуть допомогу та хто може отримати – читайте за посиланням.

У Харкові "зоозахисник" труїв собак: комунальники звернулися до поліції

До фахівців КП "Центр поводження з тваринами" звернулася харків’янка, чий собака загинув після того, як підібрав на вулиці шматочок їжі. У ній були заховані пігулки. Загалом відомо про загибель ще шістьох собак внаслідок таких дій. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Харківський догхантер виявився "зоозахисником". Відео – за посиланням.



Vlasik

7 червня 2024, 15:24

ГАЙДАЙ: Підвищення ціни на електроенергію — результат монополії влади та олігархів на енергоносії https://youtu.be/XQFQmoYjjmY?si=VI7kVIBCw7GlAycw

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться