На Харківщині проводять рейди у лісах: що на контролі

Профілактичні рейди проводяться, зокрема, у Чугуївській громаді

7 червня рятувальники Чугуївського РУ Головного управління ДСНС України у Харківській області спільно з представником Чугуївської міської ради вирушили до Малинівського лісництва на території Чугуївської громади для проведення профілактичного рейду. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Чугуївської громади.

Метою заходу було доведення до громадян інформації, що наразі триває пожежонебезпечний період, під час якого можуть трапитись масштабні пожежі в екосистемах, через що необхідно суворо дотримуватись правил пожежної безпеки.

Всі співрозмовники отримали тематичні пам'ятки в яких вказані правила поведінки в екосистемах а також інформація щодо відповідальності за порушення цих правил.

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові застосовуються графіки аварійних відключень – Укренерго

У зв'язку зі складною ситуацією в Об'єднаній енергосистемі України у Харкові застосовуються графіки аварійних відключень. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Укренерго.

Додаткові обмеження електропостачання триватимуть до стабілізації ситуації в енергосистемі.

Читайте також: На Харківщині "швидка" з важкопораненим потрапила в ДТП

8 червня сталося ДТП за участю спеціалізованого автомобіля служби екстреної медичної допомоги, під час виконання невідкладного службового завдання та легкового автомобіля. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на КНП ХОР "Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф".

За повідомленням Центру, бригада ЕМД забрала з  Вовчанського напрямку важко пораненого і транспортувала його на ШВЛ, на шляху трапилась зупинка кровообігу. Після проведення реанімаційних заходів було відновлено серцеву діяльність. Поранений потребував термінової доставки в лікувальний заклад, через що бригада рухалась з увімкненими спецсигналами (звуковими та світловими). Що сталося далі – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться