Сьогодні на Харківщині можна отримати продуктову допомогу

У громаді на Харківщині здійснюється видача продуктової допомоги

12 червня з 09:00 до 13:00 у місті Балаклія в їдальні Балаклійського ліцею (пл. Якова Чернігівця, 3) відбудеться видача гуманітарної допомоги у вигляді продуктових наборів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Балаклійської МВА.

Запрошуються жителі 60+ та новоприбутні внутрішньо переміщені особи м. Суми, м. Купʼянськ, м. Вовчанськ, які мешкають за наступними адресами:

вул., вʼїзд, пров. Г. Сковороди (кол. вул. Пушкіна), вул. Космічна (кол.вул. Ціалковського), вʼїзд, вул., пров., тупик Цегельний, вул. Балтійська, вул. Весняна, вул. Володимирська, вул., пров. Грушевського, пров. Луговий, вул. В. Чернишова (кол. вул. Некрасова), вул. Північна, пров.,вул. Підлужна, вул. Леся Курбаса (кол.вул. Толстого), пров. М. Олефіренка (кол.пров. Плеханова), вул. Христини Алчевської (кол.вул. Матросова), пров. Дарвіна, пров., вʼїзд Дніпровський.

Гуманітарну допомогу отримують лише ті мешканці, які не отримували допомоги від благодійної організації "Адра" та не є пільговими категоріями населення.                                  

З собою необхідно мати підтверджуючі документи.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Наступ на Харківщині: чи має ворог успіхи

"Куп’янський напрямок – це наразі одна з найактивніших ділянок фронту. Окупанти намагалися просунутись в районі Берестового та у бік Синьківки, але завдяки діям Сил оборони ці плани були зруйновані. Наразі ситуація контрольована", – зазначив генерал Мельник. Що зараз робиться на Харківському напрямку – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться