Харків’ян попередили про важливу заборону: подробиці

На території міста Харкова діє заборона на купання у водних об’єктах

З метою недопущення нещасних випадків на прибережних ділянках Олексіївського лугопарку, Основ’янського та Петренківського водоймищ, Удянського та Журавлівського гідропарків будуть встановлені відповідні інформаційні щити з написами "Купатися заборонено!".

Відповідне рішення напередодні ухвалила Міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, інформує портал "Коментарі".

Заборона на купання на міських пляжах діє з попереднього засідання КТЕБ, яке відбулося 6 червня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:                      

На водоймах Харкова провели рейди: що на контролі

Патрульні разом з рятувальниками розповіли містянам основні правила поведінки на воді у теплу пору року. Чого слід уникати, а чого слід дотримуватись. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Харківської області.

Читайте також: Поліція повідомила страшні деталі загибелі дворічної дитини на Харківщині

Повідомлення про подію надійшло до поліції 12 червня близько 8:00. Встановлено, що родина була на відпочинку. Хлопчик самостійно відчинив вхідні двері та вийшов на подвір'я, де впав у басейн та захлинувся. Що зробили батьки – читайте за посиланням.

У громаді під Харковом не буде газу: які причини та терміни

На час проведення Харківською філією "Газмережі" ремонту одного з розподільних газопроводів, що забезпечує газом мешканців Мереф’янської громади, буде тимчасово призупинено газопостачання у населених пунктах. Адреси та терміни – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться