Що робиться у різних районах Харкова

Бригади комплексу «Харківводопостачання» цього року замінили 5 км трубопроводів

У Харкові триває підготовка до опалювального сезону і до складної зими. Як повідомив заступник директора комплексу Микола Завада, заходи з підготовки об'єктів до експлуатації в осінньо-зимовий період виконуються планово.

"Переклали 5 км технічно зношених або зруйнованих вибухами трубопроводів, зокрема, 800 м - у Київському районі, по 600 м - в Основ'янському та Шевченківському. На особливому контролі тримаємо оновлення пожежних гідрантів: бригади вже встановили 400 нових і ще 300 - капітально відремонтували", - зазначив заступник директора комплексу.

За його словами, ремонтники щодня усувають близько 20 аварій на мережах. Так, цього року комунальники усунули 1,2 тис. позаштатних ситуацій на водоводах. Вони капітально відремонтували понад 1,4 тис. оглядових колодязів з заміною люків і 482 водорозбірні колонки. Тривають масштабні роботи на насосних станціях.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У харківській поліції опинилися 80 людей: що сталося

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 80 осіб.

На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевіряють транспортні засоби.

Читайте також: У Харкові виявили масовий мор риби: що може бути у воді

Виявлено факт загибелі водних біоресурсів на річці Уди біля Жихорської дамби Харківського району Харківської області. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківського рибоохоронного патруля.

При візуальному обстеженні річки Уди виявлено, що загибла риба зосереджена скупченнями вздовж берегової смуги. Загальна кількість загиблих водних біоресурсів складає 511 особин, при цьому вода у річці сірого кольору з неприємним запахом, що може свідчити про наявність у ній хімічних речовин.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться