Нові графіки відключення світла у Харкові та області

Де не буде світла у Харкові та області з 15 до 21 червня

Оновлені графіки погодинних відключень електроенергії в Харкові та області у період з 15 до 21 червня включно опублікували у Харківській ОВА, інформує портал "Коментарі".

Фахівці продовжують ремонтувати інфраструктуру після ворожих обстрілів.

У документі вказані назви населених пунктів, вулиць, черги та період, у який проміжок часу не буде світла.

Нагадаємо, червоним кольором виділено години без світла для вашої групи, жовтим - години, в які електроенергія може зникнути через оперативні перемикання. Зеленим кольором позначено період, у який світло буде за умови стабільної ситуації в енергосистемі.

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові комунальники розробили та виготовили бліндаж для військових

Фахівці КП "Харківські теплові мережі" розробили та виготовили металевий бліндаж для захисників. Як повідомили на підприємстві, бак підживлення теплоцентралі з товстої сталі вагою 15 тонн, який роками витримував тиск у 20 атмосфер, перетворився на підземну капсулу життя для військових.

Харківські комунальники називають розробку унікальною, проте ще минулого року подібні капсули виготовляли на одному з металургійних підприємств країни. Фото – за посиланням.

Читайте також: У харківській поліції опинилися 80 людей: що сталося

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 80 осіб.

На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевіряють транспортні засоби.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться